Voorbeelden van E-learning in de praktijk

E-learning is zeer breed inzetbaar in diverse branches en op verschillende niveaus. Om een indicatie te geven wat e-learning kan betekenen binnen verschillende werkvelden, treft u hier enkele praktijkvoorbeelden aan.

elearning-tools-opleiden-verschillende-niveaus-online-platform
werving-selectie-recruiter-elearning-kandidaat-functieprofiel-sollicitatie

E-learning voor recruiters

Om te achterhalen of de eigenschappen van de potentiële kandidaat passen bij de beoogde functie, is het mogelijk om m.b.v. van de e-learning methode exact te analyseren of zijn kennis, interesses en niveau aansluiten bij het functieprofiel.

Uitzendbranche

E-learning is de ideale methode om flexwerkers doeltreffend en snel te trainen voor een tijdelijke of specifieke functie in een bedrijf. De e-learning is thuis te volgen waardoor extra training door andere werknemers niet nodig. Daarnaast kan de intercedent de kennis van de sollicitant toetsen.

uitzendbureau-elearning-online-leren-selectieprocedure
sales-buitendienst-opleiden-trainen-elearining-internationaal-collega-producttraining

Sales Team

Het sales team van zowel de binnen- als de buitendienst moet veelal op grote schaal (veel mensen tegelijk) geïnformeerd en geschoold worden over de laatste product- of dienstupdates. Met e-learning bereikt u alle personeelsleden en krijgt u direct inzicht in de opgedane kennis van de e-learning.

Transport en logistiek

Binnen de logistieke sector is veel verloop van personeel in zowel de transport als het magazijn. Om doeltreffend nieuw personeel snel op te leiden of te trainen m.b.v. e-learning voor een specifieke functie, bent u zeker van een goede arbeidsproductiviteit.

logistiek-medewerker-elearning-opleiden-trainen-educatie

Informeer naar de mogelijkheden

healthcare-elearning-gezondheidszorg-opleiden-accreditatiepunten-trainen

Gezondheidszorg

E-learning in de gezondheidszorg is zeer populair en wordt al veel toegepast. E-learning is bij uitstek geschikt voor verpleegkundige, zorgmedewerkers en apothekers om deze te producttrainingen te geven of te informeren over nieuwe werkprotocollen. Het is mogelijk om accreditaties te koppelen aan e-learning modules.

Technische dienstverlening

De technische (dienst) sector is onderhevig aan snelle ontwikkelingen op het gebied technologie en kennis. Om uw werknemers snel, adequaat en schaalbaar te trainen voor de nieuwste ontwikkelingen binnen het werkveld, is e-learning een gepaste oplossing.

elearning-moodle-leren-online-opleiden
verkoop-van-elearning-webshop-educatie-online

Online educatie verkopen

Bent u van plan om specifieke kennis aan consumenten of werknemers in een specifieke sector over te dragen tegen een vergoeding? Met uw eigen e-learning platform is het mogelijk om e-learning modules online te verkopen.