Training: Ontwikkeling van E-learning modules

Een goed begin is het halve werk, vandaar dat wij onze klanten de mogelijkheid geven om een korte training te volgen voor het ontwikkelen van E-learning m.b.v. Microsoft Powerpoint. Met een vast template wordt exact uitgelegd hoe een doeltreffende training kan worden gemaakt met passende teksten, afbeeldingen, video’s en daarop aansluitende en passende vragen. Alle type vraagstellingen en de toekenning van realistische scores per vraag worden behandeld.

Let op: deze training vereist een basiskennis van Microsoft Powerpoint.

training-e-learning-ontwikkeling-bedrijven-educatie-personeel-trainen

Informeer naar de mogelijkheden

elearning-training-powerpoint-scorm-tincan-educatie-online-uitleggen

Training: E-learning platform

Ook het platform vereist een korte training om de resultaten van de studenten goed te analyseren. Tijdens de training worden alle functies binnen het platform uitgelegd en gedemonstreerd. Dit betreft o.a. het indelen van het portaal, het toevoegen of verwijderen van gebruikers, een lesprogramma maken en het toekennen van scores per module.

Daarnaast wordt uitgebreid stilgestaan bij het analyseren van de big-data die wordt gegenereerd door alle resultaten van de gebruikers. Dit kan met de beheerdersfunctie op het portaal maar kan ook tot in fijnste details worden onderzocht met Excel.

Let op: deze training vereist een basiskennis van Microsoft Excel.